Deelname congres

october 22 2012

Op 28 oktober 2012 neemt Aequitas-Medical deel aan de 15de dag van de sterilisatie in Charleroi, georganiseerd door de Association Francophone de Stérilisation du matériel médico-chirurgical. Voor meer informatie: http://www.aster-info.be .

Life Partners Europe

october 08 2012

Aequitas-Medical is exclusief agent in België voor het Franse bedrijf Life Partners Europe. (GI stents, maagballon, andere accessoires)
Life Partners Europe werd opgericht in 1993 en is sedertdien uitgegroeid tot één van de voornaamste spelers in het marktsegment van de Gastro-Enterologie in Europa.

Deelname congres

october 04 2012

Op 4 oktober 2012 neemt Aequitas-Medical voor de 2de maal deel aan de studiedag van de Vereniging Sterilisatie in het Ziekenhuis te Mechelen. Voor meer informatie: http://www.vsz.wfhss.com .

Instrumentenherstel

september 01 2012

Naast onze gekende service van optiekherstel, hebben wij onze herstelservice uitgebreid naar chirurgische instrumenten. Deze service omvat het onderhoud en het slijpen van alle instrumentarium, zowel voor laparoscopie als voor open chirurgie.

Naast het onderhoud van instrumenten kan Aequitas-Medical u nu ook alle modellen van instrumentenmandjes en sterilisatiecontainers aanbieden, zowel voor optieken als voor instrumenten (ook voor robotchirurgie).