Seemann

december 15 2011

Sedert december 2011 verdeelt Aequitas-Medical de instrumenten van het Duits bedrijf Seemann Technologies op de Belgische markt. Dit gamma omvat instrumentenlijnen voor laparoscopie en open chirurgie, zowel herbruikbaar als instrumentarium voor éénmalig gebruik.

Single Use Surgical

march 20 2011

Aequitas-Medical werkt samen met het Engelse bedrijf Single Use Surgical, één van de topspelers in het VK wat betreft instrumenten voor éénmalig gebruik.
Voor meer informatie over de producten van SUS kan u terecht op het item Producten op onze website.

Aequitas-Medical, Benelux verdeler Grena Limited

february 02 2011

Sedert 1 januari 2011 is Aequitas-Medical de exclusieve Benelux verdeler voor de producten van het Engelse bedrijf Grena Limited.
Grena Ltd. is reeds gedurende 20 jaar actief als een gerenommeerde producent van hoog kwalitatieve medische hulpmiddelen en instrumenten voor eenmalig gebruik met een hoge prijs-kwaliteit ratio. De officiële kleur van Grena producten is donker groen en alle Grena producten zijn voor zien van een laser hologram. Voor meer gedetailleerde informatie over de Grena-producten, gelieve naar de sectie "products" van onze website door te klikken. Wenst u meer te weten te komen i.v.m. Grena zelf, verwijzen wij u graag naar de officiële Grena Ltd. website: http://www.grena.co.uk