Diathermie Instrument Tester

november 16 2010

Aequitas-Medical verdeelt vanaf november 2010 de Diathermie Instrument Tester DTU6 van het Nederlands bedrijf Blockland op de Belgische markt.

Blockland is actief op het gebied van hoogwaardige verpakkingen, drukwerk, openbare voorzieningen, consumentenartikelen en apparatuur met de bijbehorende technische service en logistiek. De organisatie heeft ruime expertise en een goede reputatie opgebouwd in de farmaceutische en medische wereld. Handelend vanuit een duidelijk probleemoplossende visie, is Blockland uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming in de branche.
De handelsonderneming Blockland BV is een dochteronderneming van Brocacef Holding, actief op het gebied van de gezondheidszorg met ca. 1.300 medewerkers. De Brocacef Holding maakt onderdeel uit van de Europese Phoenix Group, met vestigingen in 22 landen en ruim 20.000 medewerkers.

Aequitas Medical vertegenwoordigt Ovesco OTSC® products

may 06 2010

Vanaf maart 2010 vertegenwoordigt Aequitas-Medical voor Fides Medical BVBA (http://www.fidesmedical.com) de Ovesco OTSC® producten in Vlaanderen.

WISAP

february 06 2010

Vanaf januari 2010 vertegenwoordigt Aequitas-Medical de firma WISAP, Gesellschaft für wissenschaftlichen Apparatebau mbH, op de Belgische markt.  In het gamma zitten een morcellator, morcellatie-instrumenten, een uterus-manipulator en uterus-adaptoren.